Wednesday, February 18, 2009

2nd Home








Semua orang pindah.. kiter pun nak pindah gak.. tapi yang nie our 2nd Home yer kengkawan.
Fotopages masih lagi menjadi our favourite place.
Photo sebelah tu sebenarnya photo perkahwinan me & hubby on 21-May-2001. Nampak cam classic kan.

Pejam celik pejam celik dah nak masuk 8 tahun usia perkahwinan kiteorang. Alhamdullilah kiteorang dikurniakan seorang puteri yang dijaga macam menatang minyak yang penuh.




Bulan April akan datang genaplah Nini 4 tahun. Dah sekolah pun dia, Lynn hantar dia kat SmartReader. So far ok lah... banyak perubahan. Speaking London manjang .. jangan mareeee.

Macam cina speaking pun iyer jugak.. mana tak nya.. bila dia tanya. Jawapan dia "NO LAH MUMMY" hehehe.














1 comment:

Akma M.Rudy said...

hi dear...finally found u here..!
strt blogging jgk ye..;p