Wednesday, September 30, 2009

Syawal ke-7 @ Damai Puri Resort & Spa









Seperti yang telah dijanjikan kepada Nini nak bawak dia pegi swimming sambil merehatkan diri selepas penat berhari raya.

Kali nie tempat pilihan di Damai Puri Resort & Spa (Formerly known Damai Lagoon Resort) Banyak yg telah di upgrade BUT food aarrgghhh.. I gave 1 star.

Dinner we makan kat Seafood yang berdekatan, sepanjang raya asyik makan ayam/daging jer kan.

Nini 3 kali masuk pool.. tak lepas peluang. Daddy pun sama, yang ruginya Lynn la.. coz time tu ler Bendera Jepun naik..hehehe.. tak boleh nak berendam sama.
























Tengok tu muka tak puas hati bila di ajak balik bilik.

1 comment:

Wife to Firdaus Ghazali said...

sonoknya cuti2 nih :) lagipulak ngn anak kan kak???cute si nini tu...chubby lagik tue...