Tuesday, October 27, 2009

Tak tau apa nak dibuat...

Cam iyer-iyer jer title kat atas tu.. memang betul pun. Dekat-dekat nak hujung tahun nie tak banyak tender/quotation yg keluar. So kerja pun tak banyak.. sekrang nie sibuk bekerja jadi Chef kat Cafe World..kat mana?? Kat Facebook la.. hahaha..


Haaa.. citer pasal hujung tahun.. Nini nyer exam result dah keluar..Semalam ada Parents-Teacher Meeting kat School dia.
So keputusan nya dia dapat English 100% - Math 98% BM - 70%.
Ntah pasapa dia boleh dapat 70% dalam BM. Teacher dia kata sometime dia confuse between English & BM. Kena buat lebih homework in BM nampak gayanya. Dia baru 4 years old..ada 2 tahun lagi dalam Pre-School nie.

Kat sekolah dia ada 2 class untuk 4 years old. Dia dalam kelas S4(Red) .. Teacher kata class nie advance sikit dari class yg satu lagi. Dalam kelas dia ada 15 orang. Dia dapat nombor 5 dalam kelas.. ok lah tu kan dapat Top 5. Hopefully next year prestasi dia tak menurun.

Rumah baru kiteorang lom siap lagi, masih under renovation. Barang-barang dalam rumah dah siap beli dah. Last weekend gi beli Lampu. Semua bilik di tukar ke lampu baru. Cat memang dah awal-awal beli rasanya tak cukup kena beli lagi kot. Sofa pun dah beli tapi masih simpan kat kedai. Aduhhaiii... dah nak kering duit lam bank haa. Memang berbudget betul-betul.Oklah nak sambung masak kat Cafe World.. hehehe.. dah addict dah nie.

1 comment:

Razzle Dazzle said...

hi lynn. lama tak keep in touch kan. mcm2 xtvt terkini... rumah baru segala! good progress of nini too! daniel just had his 1st exam last week. u t8 care. keep in touch! jangan asek ngadap cafeworld tu jer! huhu

add me to your blog list. i've added yours to mine ;D