Monday, December 7, 2009

Smart Reader Graduation & Annual Concert

Date : 6th December 2009

Venue : Pustaka

Time : 2.00 pm

Yeayyy.. sana-sini ibu-ibu mengupload photo Graduation & Annual concert anak masing-masing. So now tiba giliran Lynn plak. For the first time dapat lihat Nini buat persembahan di khalayak ramai. Nini perform "Together Now" Dance.. bukan main lagi ligat dia atas pentas. Terharu sekejap melihat persembahan dieorang. Sekejap jer anak aku membesar. Sayangnya tak reti nak upload video.. hahaha.. aku kena terima hakikat yg aku "Buta IT".

Apa-apa pun nak ucapkan Tahniah kepada Teachers and Management bertungkus lumus menjayakan acara ini.
Memang tak kering gusi melihat telatah anak-anak. Drama, Shuffle, Joget, addoii... memang meriah sungguh seperti Tema nya "Happy Together".

Pada hari tu ada "Lucky Draw".. dan Lynn salah seorang lucky person dapat hadiah.



On the way nak ke tempat yang dituju.. Nini memang suka kalo di make-up. Girl tetap Girl..hehehe


Pembuka tirai performance From Dayana 5 years old. Dengan lagu "Matahari by Agnes Monica" tapi lips sing jer. Dengan gaya tersendiri... so cute / adorable.



Joget from 4 years old student... I likeee... tak kering gusi di buatnya.






Wooo... nie plak Shuffle dari student 6 years old. Bergoyang sama di buatnya...



Dan tibalah giliran "Nini & The Gang" hehehe.. student 4 years old... dengan persembahan "Dance Together Now".



Nini yang paling beso dalam 4 years old ... macam budak 6 tahun pun yer jugak.



Pom-Pom Girls from 5 years old
students.


The graduation for 6 years old student.
















Finale.....















Dyg. Mirzani, Clarisse & Syamina..best friend forever.

3 comments:

4 Kay-E said...

Kiutnye Ninie dgn yellow dress tu. Seronok tgk budak2 graduate :)

Tahniah Ninie ...

Mama Hakimi said...

comeiiiii!!!!

dora said...

cute sgt ninie pakai gown... siap mekap2 lagi... seronok kan lynn bila tengok anak perform ni... :)