Friday, May 7, 2010

Proud Mother's....

Yeayyy.. akhirnya aku dapat berblog. Kerja dah semakin kurang.

Sempena Mother's Day this weekend nak ambil kesempatan nak ucap "Happy Mother's Day to all Mommies all around the world".. termasuk aku. My mom dah tak ada..sob sob sob...Jasa Ibu akan di kenang sampai hujung nyawa.


So nak story pasal my only one NiNi.. proud mother nak habaq yang si tombam dah pandai baca story book .. english story book yg senang di baca utk umur dia. Fairy tales eg. Snow White, Cinderella, Jack and the Beanstalk & Sleeping Beauty. Almost every nite dia akan baca depan Lynn. Ada jugak yang sangkut-sangkut..but ok la utk 5 years old kan.

So next year boleh la bawak dia pegi Library...insyaallah. Kalo Mummy tak busy...hehehe.


Photo lama ketika Nini berusia 3 tahun...

2 comments:

4 Kay-E said...

Nini dah pandai baca ye? Begus nya!
Proud mom...

Uncle Lee said...

Hi Lady, I love that pic of your daughter. She looks real cute looking at that story book. Good to encourage them when young.

You have a pleasant buka puasa and keep a song in your heart, Lee.