Wednesday, January 12, 2011

Spider Web...

Tu dia.. Blog dah bersarang ... semenjak dah ada FB ..Blog langsung tak di update.. aisehh memang kuat penangan FB..Bila dapat berita yg FB akan ditutup on March nie..rasa macam tak best jer..rupa-rupanya khabar angin jer.

Sekarang nie musim hujan, kat kuching certain area jer banjir, alhamdullilah our Home Sweet Home tak effected.. Luckily pilihan location yg agak bagus for our Home Sweet Home.

Nini sekarang dah 6 tahun, Since 5 years old dia dah lancar membaca Bahasa Melayu & English. Cuma Mathematics jer ada kurenggg sikit. Lynn tak hantar dia kat SmartReader lagi dah, memandangkan kawasan Taman kiteorang ada Tadika..so ambik dekat, senang & murah yg amat berbanding SmartReader so Lynn tempatkan dia kat situ. Bila Lynn tanya suka sekolah yang mana..Dia terus jawab lebih suka sekolah yg sekarang nie.


Permulaan tahun 2011 yang amat menggembirakan.. mestilah gembirakan kalo Boss bagitau ada increment starting from Januari..Alhamdullilah rezeki Tahun Arnab..ehh..Tahun Lynn Tahun nie. Barangan dapur, petrol, etc semua dah naik..memang wajib la Boss naikkan gaji...haha.


Ok.. have a nice day guys...Adios....








2 comments:

Mas Cut and Made said...

Jar, syok gile baca blog engkau....

dora said...

salam mummy nini..
samalah kita, azam thn baru nak updatekan blog... duk asyik upload ka fb jer.. sampai bersarang blog ni... nanti jemput la ke blog saya... :)