Wednesday, March 18, 2009

KK Vacation 6th till 9th February 2009

Another late entry..


Vacation ke KK nie actually on 6th to 9th February kalo tak silap Lynn.. hehehe.


KK memang wonderful place.. next time Lynn mesti pegi lagi.. but must bring my hubby.


If possible nak pegi Pulai Sipadan plak.. hari tu pegi Manukan Island. Tak dapat nak buat snorkeling coz banyak ikan yg mati kat tepi pantai tu..batu2 karang pun banyak yg pecah.


Sakit kaki terpijak siput-siput kat pantai.. Nini pun geli nak jalan-jalan kat pantai.

Sementara Mummy sibuk membeli-belah kat Filipino market, Nini sempat berposing kat tepi market tu.





The next day plak kiterorang pegi ke Manukan Island. Nini suka sangat naik boat, tak takut langsung. Mummy plak yang takut tapi control ghitu.

Selamat sampai di Manukan Island. Dari jeti nampak dengan jelas ikan-ikan dalam air.







Nini dah tukar baju. Ingat nak mandi tapi dia geli banyak ikan mati kat pantai. So just main pasir jer la..Pity my daughter.



Dah penat main kiter makan dulu sebelum naik boat & balik ke apartment.

Pose gedik dari Nini to you alls.. ahakss...


3 comments:

Faza said...

thank for ur comment at mrskhairur.

second baby. tapi jaraknya jauh - kakaknya dah 4.5 years old.

----
Nini pandai bergaya!

Faza said...

mcm mana keluar faza pulak.
ntahlah...
patut keluar stila

Akma M.Rudy said...

best nyer..tgk sume pict enjoy je..
insyaallah our KK trip will be on next yr jan..erkk nih kes beli tic free tambang murah le kan!
re : lynn,lyssa lum school lg..insyaallah next yr after were moving to new place..sbb xmoh pindah2 nnti pening plak dier..ehh pastuh kan apa petua u jaga nini nih ehh smpai gebus skali...2 kali ganda compare to my lyssa..?
anyway i will always remember nini's bday since her bday same date with my anniversary kan..;p