Tuesday, March 31, 2009

4.4.4.

What is so special about this numbers? Kalo orang cina memang tak suka number nie, BUT for us is very special and lucky number.
4.4.2009 adalah hari ulang tahun kelahiran Dayang Mirzani Fatini@ Nini yang ke-4 tahun.

Hari nie Daddy masih lagi berada kat Kedah dan tomorrow akan berada kat KL.. eemm.. hari-hari dok call Daddy tanya dah beli present ke belum.. hahaha.. dah pandai demand dia sekarang nie.
Lynn plak dah awal-awal belikan dia present. Tapi kena sorok kat office.. tunggu hari dia baru bagi. "Suprise" lah konon... dia mesti suka punya....

Actually Lynn tak nak buat kan Birthday Party untuk Nini.. yelah kan.. Nenek (my mom) baru jer meninggal. Maybe buat makan-makan sikit and bagi goodies bag kat anak-anak buah & classmate Nini. Oh ya.. baru teringat.. Nini berkongsi birthday ngan Teacher dia.. Her name is Ema.. emmm... must beli present untuk dia jugak.. :)
Lynn tengah tunggu paper bag and bookmark yang Lynn order dari Bz-Party Zone (Mama Haris).. hopefully sampai tepat pada masanya :) . Goodies pun dah siap di beli.

So rasanya semua dah complete kot.. Birthday Girl nak jadi "Princess" on her day. Emm.. nasib baik Lynn ada beli dress during our trip kat Bandung tempohari. Kalo tak ntah bila lagi Nini nak pakai dress tu.. hehehe.

2 comments:

Akma M.Rudy said...

heheheh mmg le this number will be my fav number eva..biarpun cina x suke kan!hahahha
nini share bday ngn auntie nyer wedd anniversary..so u always in my mind...;p

Auntie pun x sabo nak tunggu this date tau..ekekk will have a short trip to relax...hehe anyway Happy Bday in advance to nini dearie...be a gud girl okeh!..bila leh jd sista nih? erkk

~~ciklinn~~ said...

alah itu diorg jerk mandai2.... heheheheh

anak buah linn pun lahir 4.4.04 ha lagilah byk 4... tapi mak dier ckp.. anak dia kalu m,asuk contest mesti dpt hadiah punyelrah.. huhuhuh ada luck manyakkk lorr itu budak...

apapun hepi besday utk nini... semoga berjaya dunia akhirat yer sayang... aminn