Thursday, May 7, 2009

Gadget oH Gadget

I dont know where to start.. yesterday is my unlucky day. I lost my N96..uuwwaaa rasa nak nangis pun iyer.. tapi memang nangis pun.


Semenjak pakai N96 Lynn tak pernah capture photo ngan Digicam.. Pakai phone jer coz N96 got 5 MegaPixel.


Dah menjadi kemestian phone & camera bila dah ada anak nie. Nak tengok dia nyer development. Dari kecik sampai ler ke besar, dari kurus sampai ler gemuk, and so and so..


So lunch hour tadi bergegas ke Kedai Nokia beli another handset. Taukey tu kata got new model N97 but expected to arrive Mid of June..uuwwaaa.. tak boleh nak tunggu.

I choose white/purple color.. memang sesuai untuk ladies.

So for the timing Lynn beli ler this 7610 Supernova. This phone got 3.2 MegaPixel. Oklah tu not bad gak photo kalo capture ngan 7610 nie.

Sekarang nie memang perlu banyak duit untuk down payment , bayar lawyer, stamp duty & etc for our new house. Tunggu N97 arrive then decide must beli or not..


Luckily i still got my number setelah menunggu lama di Celcom.

2 comments:

~~ciklinn~~ said...

hadoii bestnyer kalu dpat hp ni.....

dora said...

waahhh.. cun la hp ni, tapi saya dah terpikat ngan iphone plak... hik hik hik....
saya nak link blog u kat blog saya bleh???