Friday, May 15, 2009

HaPPy TeaCHeR's DaY

Hari nie School Nini SmartReader Cawangan Rubber Road mengadakan Pot Luck Party sempena "HariGuru"....

Lynn baru dapat memo petang semalam.. eemm.. ingat nak buat Pasta..dahtu nak kena beli bahan-bahan lagi. At last beli butter cake jer kat Bakery.. hehehe.. oklah tu daripada tak ada.


Dahtu pagi tadi masa hantar Nini dieorang dah berkumpul kat luar..sempat la jugak capture 2 photo... Aikk... ramai gak yg bawak butter cake rupanya... hehehe.


Anyway Lynn nak ucapkan "Selamat Hari Guru" kepada cikgu-cikgu yang pernah mengajar Lynn.. ada ke dieorang baca blog aku nie.. hehehe. Dan tak lupa jugak kepada Guru-guru dan bakal-bakal guru seantero dunia. ceewaahhh... Lynn dulu berangan jugak nak jadi Cikgu.. yelah dulu Arwah bapa Lynn seorang Guru tau, hehehe.. Guru Besar lagi. Tapi seorang pun anak-anak dia tak ikut jejak langkah dia.


Not bad haaa.. photo capture using my Supernova..





3 comments:

4 Kay-E said...

Happy Teacher's Day..
Seronok le Nini dpt celeb thn ni kat sekolah :)

~~ciklinn~~ said...

hahahhahah linn pun sama..anto kek jerk..ngeh ngeh ngeh

comellnyer nini..tingin sgt2 nak jumpa budakk nie.... harus ku pelok2 ku cobet2 kalu jumpa nie tau

dora said...

selamat hari guru utk semua....
waahh.. seronok ada pot luck party... dah lama tak join pot luck party ni... geram betul tengok nini, memang rasa nak gigit2... bukan apa, anak sendiri kurus jer....
cun gak gambar dr hp supernova ni.. berapa megapixel lyn??