Wednesday, June 24, 2009

Today is my 34th Birthday

Aiyak.. dah 34 tahun dah ke? 6 tahun akan datang dah nak masuk angka "4".. addoii.. risau tahap gaban dah nie. Mana tak nya.. Lynn masih belum ada tanda-tanda nak pregnant lagi. Bulan nie period delayed lagi.. suppose period on 10th June..nie dah delayed 2 weeks. Pagi tadi check Urine still negative.. frust tol rasanya.

Risau la... takut kang kalo dah umur 35 keatas pregnant takut tak sesuai. Nanti effect kat baby & ibunya.. Nauzubillah. Harus makan ubat subur lepas nie. Dulu masa nak ngandungkan Nini Lynn try naturally..tak ada bergantung pada ubat. Sekarang nie memandangkan umur dah semakin meningkat kena jugak ler makan ubat.

My dear hubby macam tak ada plan jer nak dinner malam nie... tak per yang penting dia ingat my special day. Oklah just wait & see apa yang akan berlaku selepas kerja petang karang.. hehehe.. tapi Lynn tak ada la mengharap sangat. Yang Lynn sangat berharap pagi tadi masa check Urine. Mintak2 positive ..tapi dengan sedihnya satu line jer keluar...uuwaaaa...


.......................................................................................................................

We having our dinner at Top Spot Seafood ..ingatkan tak ada yang nak celebrate Birthday Lynn.. hahaha. I got my White Choc Macadamia SR from my bachelor brother... memang marvellous..



Nini yang happy sakan malam tadi, macam dia plak yang empunya Birthday.






















My brother yang makan tak hengat..




7 comments:

MamaTiaMia said...

HAPPY BIRTHDAY LYN,may you wish come true soon and nini dapat adik..esok birthday tia mia pulak..Lyn jangan risau nak pregnant over 35,insyallah tak der problem punya,be positive,julia robert,marcia cross,ziana zain semua pregnant dalam fourties,saya pun pregnant above 35,insyallah baby sihat,cerdik tak der masalah..kita pun lebih matang dan relax.Take care.

misz beauty said...

happy besday sis... dah dapat lens ye?? okay ke???;-)

Mrs.Nury said...

Happy Bday dear!!!Its ok tak risau sgt.Maybe blum ada rezeki ko lynn.Kadang2 mende yg kite nak@harap sure tak dpt so apa kata ko buat tak tatau jer.Okehhh no worries so much enjoy ur bday celebration

~~ciklinn~~ said...

hepi besday Lynn..... semoga pjg umur murah rezeki yer.. aminn..

linn rasa ramai yg sambut besday hari nie... sbb dari tadi duk bg ucapan hepi besday..

linn lak lagi sethn nak ke angka 3 huhuhuhuhuhu

Akma M.Rudy said...

Happy Bday babes..
i wish all the best too u! insyaallah ade rezeki u nnti..amin!

dora said...

happy belated birthday lyn.... sori la lambat wish, bz ngan keja n ada di kl seminggu langsung tak bukak blog.... hope all your wishes comes true... :)

c a b b i e n a said...

salam
sm la kita... susah tul nak melekat ni... hmmm...