Friday, June 26, 2009

NiNi iN AcTioN



"Cantik tak Uniform Nini?" Tanya Nini kepada Daddy yang sedang tido di pagi hari...hehehe


Dah tengah tahun baru dapat Uniform .. lepas nie tak ada la Lynn nak pening kepala nak pilih baju apa untuk Nini pakai ke School.

Nini kat SR fullday.. hantar pagi balik petang. Senang kerja Lynn.. kalo halfday kat sana nak kena hantar dia ke rumah bbsitter lagi...better hantar fullday kan.



So far alhamdullilah semenjak hantar dia kat SR early this year banyak improvement.
Insyallah next year pun Lynn akan sambung kat sini jugak.

5 comments:

4 Kay-E said...

Comelnye Nini.. Dah gi smart reader ye?

Abby Sue said...

Shomelnyerrr..dah nak sekolah yer!

nak Baby HairClips for you baby gal? http://babypinkcraft.blogspot.com/search/label/Alphabies

cuci2 mata..salam perkenalan yer!

zaed said...

For those who interested with croc and the quality, here we are www.crosshop.blogspot.com.
We offer croc shoes for the lower prices from the boutique and its ORIGINAL.
Let’s visit us for great offers and best deals…………

THANK YOU

*we also av cute croc shoes like minnie jane for nini..kindly visit us for more information

dora said...

Lyn, best tak smart reader ni???
Ada award utk u tau... sila pergi amik....

mesya said...

was bloghopping and found yours...tumpang iklan ye. barang/toys/books for baby at affordable price from UK. do visit!! thanks:)