Tuesday, April 7, 2009

HaPPy 4Th BiRTHDaY NiNi
















Hari ahad lepas Lynn buat makan-makan sempena menyambut hari lahir Nini yang ke-4 tahun.

Lynn invites saudara terdekat & colleagues Lynn jer.

Tercapai jugak hajat Lynn nak tempah cake Princess untuk dia.



Dengan kata lain Theme kali nie "Princess in
"PinK".









Yang lucu nya, after sesi cake cutting tetiba Nini sedih & nangis manja.. sebab sayangkan cake dah kena cut... hehee.. mummy pun sayang jugak tapi nak wat cam mana mesti makan cake tu. Sebabnya tak tahan ngan Fresh cream & Yam sponge yang lembut tu.. hehehe



After makan-makan, Nini minta mummy buka all her presents.
Mummy give her Baby Mell with stroller coz Nini suka sangat kat baby.










Kembali ceria selepas menerima present dari Mummy.


Lastnite Nini received another Birthday cake & cupcakes form my cousin Lin. Dia dah janji ngan Nini nak buatkan cake princess time Nini menangis selepas sesi cake cutting masa Birthday Party tu. So here it is.. thanks Lin. Tak tau pun yang Lin ada buat tempahan cake & cupcakes.

Yelahkan baru jumpa hari tu.. next year i must order from you.



The cuppies ...

Memandangkan Mama tak leh nak join masa Birthday Party hari tu, so Nini cross the road pegi rumah Mama nak cut the cake sama-sama ngan Mama.

4 comments:

Akma M.Rudy said...

woweeee best nye besday nini! mmg skang nih bebudak nih mcm obses kan ngn princess nih..kalo bole sume pun nak princess..best nye lynn siap prepare sume complete ikut theme...btw
Happy 4th Bday princess Nini..may god bless u always and be a gud girl okeh! muahhhsss

ps : lynn u've been tag! ;p

~~ciklinn~~ said...

ya allah.... bambamnyer nini..geramm ciklinn tgokk rasa nak kucobet2 pipi dia tu...suka tgok gamabr 1st tu...comell jer dier pegang kek tu..

Ani said...

Bestnyer Nini nyer birthday bash....dh lama tak melawat FP Nini...

p/s: Nnt Ani inform Lyn when new stok arrived yek. ;)

...$weE+ 666... said...

hepi befday nini sayang!!! dah EMPAT tahun!!! smoga sentiasa dilindungi Allah... *muahz muahz*