Tuesday, July 7, 2009

BloGGeR AwaRD FrieNdShiP


Dapat tag daripada Dora http://mrskhairur.blogspot.com/
1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.Award ni dapat dari Dora.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag)
  1. Anak bongsu dari 11 orang adik beradik.. sebab tu manja lebih..
  2. Nama masa sekolah "Maja", nama kat rumah "Lynn", nama kat opis "Lina".. aduhaiii.. berapa banyak nickname daaa..
  3. Umur dah 34 tahun tapi anak still sorang.. aku pasrah
  4. First impression orang kata saya ni sombong. Maybe "PR" tak berapa bagus or maybe aku mahal dengan senyuman. Aku takut orang akan kata aku "gila" .. tersenggeh sorang-sorang.. boleh plak macam tu. Sebenarnya saya nie jenis "Pemalu"
  5. Saya suka buat collection minyak wangi.. tak kisah ler yang harga belasan ringgit hingga ler ratusan ringgit.
  6. Suka syok sendiri... nie kes suka bermake-up kat rumah yer kengkawan. Kengkadang sampai hubby pun pelik. Sebenarnya saja nak buat experiment kat muka sendiri.
  7. Berkongsi hobi dengan hubby minat kucing dari dulu kini dan selamanya.
  8. Suka makan..pantang orang kata sedap.. mesti cari sampai dapat.
  9. Memang suka masak, specialities adalah Kari, tak kiralah kari ayam, daging or ikan..
  10. Suka melancong dengan kata lain suka lihat negeri orang.. adat resam, kebudayaan.. and etc

Ok lah dah abis pun 10 fakta/ hobi pasal saya...


4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

The Blogger Award Friendship goes to :

1) Akma
2) Nury
3) Ani
4) Azniza

4 comments:

Mrs.Nury said...

lynn perlu ke aku membalas tag mu ittew hehee :).Thanks for the award tp tula kene balas tag br dpt ek...ok nanti aku buat k :)

MamaTiaMia said...

hmm besarnya budak nini dah..bergaya dengan uniform tu..good to hear dah banyak pandai membaca sejak pergi smart reader yer:)re : tak der nak pindah cepat sangat lah lyn..maybe early next year..now weekend house jer.

~~ciklinn~~ said...

rajinnyer jawap TAG bagus anak murid nie... hehhehehehhe

linn lak kat cyber jerk pakai nama lin.. heheheh

misz beauty said...

weh... nama penuh sis taruk nih... malu lah shaye...;-p

insyaAllah nnt de mase saya letak award nih wokey...=)