Friday, April 17, 2009

DeMaM AF

Dua hari Nini tak pegi school. Dia kena demam & batuk.



Hari nie much better so Lynn hantar dia gi school. Lepas jer mandi dia terus buka almari dia & ambik baju yang dia pakai nie.. hehehe.. Ini lah baru di katakan demam AF.

Photo nie on the way ke school pagi tadi, uniform dieorang lom sampai.. eemmm.. dah bulan April. Principal bagitau yang Uniform Smartreader dah tukar that's why lambat And also ada banyak centre dieorang kena supply.

Ok.. berbalik pada AF.. Lynn pun sama ngan Nini gak .. Minat HAFIZ... tak sabar nak tengok next concert this Saturday.

Lynn predict 5 top student yang akan ke Final concert :

1) ISMA
2) HAFIZ
3) ARIL
4) YAZID - ini langsung Lynn tak berkenan..hehehe
5) ????

Orait guys.. have a nice weekend ... Lynn plak weekend adalah hari untuk Gotong Royong.. kemas rumah beb kalo tak ada xtvt...


JANGAN LUPA AFUNDI HAFIZ ... pesanan dari NiNi.. hehee

3 comments:

Ani said...

Kita pun suke Hafiz!!! Hopefully boleh jd Juara AF7

Ani said...

No problem Lynn....pasti ade yg berkenan lagi nnt ;)

4 Kay-E said...

Amboi Ninie... Minat AF ye... Sweet je dia layan :)