Wednesday, April 29, 2009

Just update...

Fuuhhh.. banyak nya kerja nak kena buat. (tapi sempat plak nak berblog..hehehe) ahh..curi masa sikit takkan tak boleh. Tender/Quotation ada belasan set nak kena buat. Dahlah dateline semua on 7th May .. addoooiiii.. peninggg. Kenapalah Boss tak hire sorang lagi staff ... boleh lah jadi assistant aku.

Dahlah... sampai ke malam pun tak habis citer pasal kerja.

Emmm.. Malam tadi kiteorang pegi hantar baju utk Raya akan datang..ceewaaahhh awal ke? Tahun nie raya sakan ler nampak gayanya. Baju Lynn jer 6 pasang, Nini 2 pasang jer coz pakai utk Raya jer kan, Daddy plak 2 pasang gak.

Lynn buat banyak tak per sebab boleh pakai utk gi opis... hehehe.. alasannn.. Tak sempat nak capture masa tailor Mak Nyah tu ambik measurement badan Nini. Hahaha... memang lawak betul anak aku. Bila Mak Nyah tu sukat pinggang dia siap leh kempiskan perut dia. Slim lah konon.. hahaha.

Tahun nie isyaallah we alls akan beraya kat rumah baru... Sekarang tengah tunggu process transfer. Maybe 2 to 3 months we all akan move out.. yeeaaayy.. tak sabar rasanya.

Lynn beli rumah 2nd hand jer... but less than 5 years kalo tak silap. Single storey terrace, Cukup untuk kiteorang bertiga, rumah kecik untuk family yang kecik.. hehehe.... Kalo ada rezeki lebih boleh ler beli rumah besar sikit. That house cost RM 160K mesti ada yang berpendapat mahal. Bukannya kat tetengah bandar pun, lebih kurang 15KM dari Bandar. Tu jer yang mampu di beli, Lynn bangga lah jugak dapat beli rumah nie hasil dari titik peluh Lynn sendiri. Satu sen pun daddy tak keluarkan duit.. hehehe. Daddy ada planning sendiri... dia nak beli "Jet" kot.. hahaha

Oklah nak sambung kerja jap.. essshhh tengah tension nie.. uuuwaaaaaaa


Tetiba aku nak letak photo nie.. Public Holiday "Labour Day".. kiteorang jalan-jalan cari makan.Now a day Nini suka ikut apa yang Mummy pakai...

1 comment:

~~ciklinn~~ said...

seronokknyer nak pindah rumah sendiri... linn ni ntah bila nak dapt rumah sendiri...

hihiihi mesti comellnini masa ukur badan tu