Monday, April 13, 2009

WeeKenD




Sunday... eeemm.. Nini keep on complaining.. "Mummy boring la"

Hemm.. dia nak jalan-jalan kat kawasan taman bawak baby..
Memandang Lynn pun nak pegi kedai kat depan, boleh ler reduce my calories .. hehehe





Hari ahad hari untuk beristirehat kat rumah.











7 comments:

~~ciklinn~~ said...

gerammmmmnyer.... rasa nak ku geget ini budakk...

auchh sgt seksi okeyy gamabr yg 1st tu

Akma M.Rudy said...

cekci lah nini jln2 bwk bb ehh...lekaih le suh mummy bg bb kat nini..nnti bleh tolong tolak stroller bb sama..

Mrs.Nury said...

Tembamnyer nini...compare ngan balqis rasanya 2kali ganda balqis :).Lynn ape citer??Biler nak tambah sorang lagi..:)

Ani said...

Lyn dh ade barang baru sikit....;)

MamaTiaMia said...

amboi nini..tomelnyerrrrr tolak pushchair tu ha..cekci la..gewamm..gewammm auntie ni..kalau tia mia tengok mesti nak share jugak mainan ni..hmm mummy nak reduce kalori apa lagi kan dah slim:)

4 Kay-E said...

Comelnye Nini bawa baby dia jalan2 kat park...
Geram tengok posing in 1st pic tu. :P

Nurhayati said...

salam singgah mummy nini... masyaAllah gerammnye tgk Nini ni... rasa nak peluk2.. pandai lak tuk dia posing.. geyam geyam.. =)